VISSZAJELZÉSEKTÉRKÉP
Helyrajzi szám:
Közterület neve:
Közterület jellege:
Házszám:


|  Főmenü  |  TELEPÜLÉSÜNK  |  Polgármesteri köszöntő
Nyomtatható verzió
Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Forráskút község honlapján. Ide látogatva információkat szerezhet egy a Homokháti Kistérséghez tartozó 2160 fős településről. Falunk fiatal kora ellenére sok, a mindennapokat segítő szolgáltatást tud nyújtani az itt élőknek, illetve az ide látogatóknak, köszönhetően dinamikus fejlődésünknek. Mára községünk belterületén teljesen kiépült az ivóvíz hálózat, a földgáz ellátás, az elektromos hálózat már a külterületen is 80%-os. Forráskút utcái aszfaltburkolatúak, valamint gyalogjárdásak; de közösségi Internet-hozzáférés, valamint mikrohullámú Internet is biztosított a településen.

Forráskúti lakosok állhatatos munkájának segítségével tudtuk és tudjuk értékeinket megőrizni, hagyományainkat ápolni, lakókörnyezetünket szépíteni. Ellátogatva hozzánk megtapasztalhatja Forráskút alkotó szellemiségét, a gazdálkodó ember szorgalommal párosuló kitartását, a homokhátiság identitástudatát és a vidék marasztaló vendégszeretetét.

Bízom benne, hogy továbblapozva honlapunkon kedvet kap arra, hogy eljöjjön hozzánk és személyesen is vendégünkként köszönthetjük.

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Fodor Imre Polgármester


Létrehozás dátuma: 2006. szeptember 27.
Utolsó módosítás dátuma: 2006. szeptember 27.