VISSZAJELZÉSEKTÉRKÉP
Helyrajzi szám:
Közterület neve:
Közterület jellege:
Házszám:


|  Főmenü  |  BOROSTYÁN ÉTTEREM ÉS SZÁLLÁS  |  Borostyán Étterem
Nyomtatható verzió
Borostyán Étterem

A 2000-ben megépült étterem üzemeltetését 2004 augusztusáig magánvállalkozók látták el. Ezt követően, a Tátika kht üzemeltetése alá került.

Alapfeladatuknak tekintik az Általános Iskola tanulóinak, valamint településünk idős korosztályának étkeztetését, amely 2004 őszétől kibővült az óvodás gyermekek ellátásával. Erre azt követően került sor, hogy az Óvodakonyhát az étteremhez csatolták. Bevezetésre került a HACCP minőségbiztosítási- és egy Komplett Higiéniai rendszer. Alaprendeltetésükön kívül vállalják betérő vendégeink számára a napi menü- és a’ la carte étkezést, ezen túlmenően lehetőség van baráti- családi- üzleti rendezvények lebonyolítására is. Minderre a teraszon kívül három elkülöníthető terem áll vendégeik rendelkezésére: a Konferenciaterem 40 fő, Nagyterem 70 fő és Galéria: 25 fő befogadóképességgel. Dohányzó vendégeik számára a konferenciaterem áll a rendelkezésre, hétköznaponként 1400 órától, valamint hétvégén teljes nyitva tartási időben.

Széles étel- és italválasztékukkal mindenki megtalálja a saját ízlésének leginkább megfelelőt, a hagyományos magyaros ízeken kívül, kímélő ételeikkel kívánják kielégíteni minden vendégük igényeit.

Kínálatuk, valamint a heti menü megtekinthető a www.borostyanetterem.net címen.

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 11-21 óráig

Az étterem elérhetőségei:

6793 Forráskút, Petőfi Sándor u. 3/a

Telefon: 62 / 287- 118

e-mail: borostyanetterem@napnet.hu

Reklámfilm megtekintése az étteremről és a szállásokról


Létrehozás dátuma: 2011. április 13.
Utolsó módosítás dátuma: 2017. február 06.